Afvoeren afvalstoffen

Een riool reinigen is één ding, maar verontreinigde grond en afvalstoffen afvoeren is een ander verhaal. Heeft u een moeilijk bereikbare plek onder uw woning of bedrijf? Geen probleem. Riool-afvoerproblemen.nl lost dit voor u op.
De vacuüm auto’s voldoen aan alle Europese normen en voorschriften. Verontreinigde grond en afvalstoffen kunnen dus op elk moment voor u verwijderd worden.

Riool-afvoerproblemen regelt het met een compleet dienstenpakket

Riool-afvoerproblemen heeft een breed klantenbestand dat bestaat uit particulieren en bedrijven. Door middel van ons complete dienstenpakket bieden wij u ook de dienstverlening aan om verontreinigde grond en afvalstoffen af te voeren. Dit doen wij door gebruik te maken van gecertificeerde vacuüm auto’s.

Horeca

Er wordt veel gebruik gemaakt van een keuken in restaurants, cafés en andere horecagelegenheden. Er komt veel afval, zoals vetten in de put. Dit stapelt zich op waardoor er snel een verstopping kan ontstaan. Op verschillende manieren kunnen wij uw put inspecteren en reinigen. Gaat het om vet of andere zware afvalstoffen afvoeren, dan maken wij gebruik van de gecertificeerde vacuüm auto’s.

Hogedruk- en vacuümreiniging

Probleemloos en volgens de regels kunnen wij niet alleen uw (vervuilde) riolering reinigen, putten leeghalen en gebruikmaken van hogedrukreiniging en vacuümreiniging, maar ook gevaarlijke stoffen verwijderen en transporteren. Denk daarbij aan zand, chemische stoffen, olie en andere (afval)stoffen.

Wilt u meer info? Neem contact op via 0186 685 439 en [email protected] of vraag hier een offerte aan.

afvalstoffen afvoeren

afvoeren van grond onder uw woning of pand?