Riool repareren

Heeft u te maken met een lekkende leiding, een breuk in uw riool of vochtige/beschimmelde muren in uw woning?

Heeft u een lekkende leiding in de keuken of een breuk in uw riolering geconstateerd? In sommige gevallen kan een breuk of flinke verstopping in de leiding leiden tot wateroverlast, zoals een lekkage in de keuken of vocht achter de muren. Bel ons direct bij bovenstaande problemen! Ook wanneer het gaat om een lekkende toilet pot of verzakking van de riolering rondom de woning.

Wij zullen eerst de oorzaak vaststellen d.m.v. een camera inspectie of rook inspectie. Via deze handeling kunnen wij de binnenkant van het rioolstelsel grondig inspecteren, waarbij geen hak of breekwerk aan te pas hoeft te komen. Wanneer wij de oorzaak vastgesteld hebben zullen wij in overleg met u het probleem oplossen.

Oude standleidingen

In steeds vaker voorkomende gevallen gaat het om doorgeroeste standleidingen en/of langdurig verstopte standleidingen achter de muren. Dan zullen wij bij andere woningen ook preventief onderzoek doen. Wanneer wij dit niet doen, bestaat er een grote kans dat het probleem op zeer korte termijn terugkeert.  Zodra bekend is dat er nieuwe leidingen geplaatst moeten worden, zorgen wij ervoor dat er zo weinig mogelijk hak of breekwerk aan te pas komt. Nadat de nieuwe (PVC) leidingen geplaatst zijn zullen de muren door onze specialisten weer netjes dichtgemaakt worden.

Verzekerd voor rioolproblemen?

Vaak wordt er eerst met het blote oog gekeken wat de mogelijke oorzaak kan zijn. Daarna wordt eventueel de camera ingezet als het probleem zich dieper in de leiding bevind. Het beeldmateriaal kan mogelijk door ons opgeslagen worden als bewijsmateriaal. Verzekering maatschappijen of andere garantie partijen kunnen daar namelijk om vragen. Benieuwd of u verzekerd bent? Lees hier meer over.

Herkenbaar in uw woning? Neem contact op via 0186 685 439 en [email protected] of vraag hier een offerte aan. Hygiëne staat namelijk voorop.