Rioolstank

Heeft u al enige tijd rioolstank in huis? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk een defect aan de riolering in of rondom uw woning. Bel ons direct via 0186685439 zodat wij nog dezelfde dag dit vervelende probleem kunnen verhelpen.

Professionele apparatuur

Rioolstank in huis wordt opgespoord met een rookgenerator. Dit kan in de meest voorkomende gevallen zonder hak of breek werkzaamheden worden uitgevoerd, waardoor u geen onnodige kosten zult maken. Het professionele apparatuur blaast rook in uw gehele rioolstelsel. Waar deze rook uitwendig zichtbaar word, bevindt zich het probleem aan uw riolering.

Een defect aan het riool kan dus leiden tot rioolstank in huis en de omgeving. In ruim 20% van de gevallen wordt het veroorzaakt door een kapot riool. Afhankelijk van het onderhoud, bedraagt de gemiddelde levensduur van een riolering 10-30 jaar. Wilt u hier meer info over? Dit kunt u hier lezen.
Er zijn verschillende oorzaken waardoor een riolering kapot kan gaan. Door middel van een rioolinspectie kunnen wij het probleem gemakkelijk en snel opsporen. Wij kunnen u dan adviseren of een reparatie of rioolvervanging gewenst is.

Wanneer u last heeft van een terugkerende rioolstank, is het verstandig om uw leidingstelsel te laten controleren. Het Riool-afvoerproblemen inspectieteam is uitgerust met de meest geavanceerde camera apparatuur voor een complete rioolinspectie.

Zodra bekend is waar de oorzaak zit, wordt er in overleg met u het probleem snel opgelost.

Herkenbaar in uw woning?
Neem direct contact op via 0186 685 439 of [email protected]

 

rioolstank
rioolstank in huis?