Preventief onderhoud

De voordelen van preventief onderhoud aan uw riolering

Riool-afvoerproblemen biedt u preventief onderhoud van uw riolering aan wanneer u vaak last heeft van verstoppingen of stankoverlast in uw woning of kantoorpand. Geen enkel riool is hetzelfde, daarom komen wij eerst langs om uw riolering te inspecteren. Wij kijken o.a. waar de zwakke plek van uw riolering zit. Daarna wordt samen met u een service contract opgesteld, afgestemd op uw riool.

Riool-afvoerproblemen beschikt over jarenlange ervaring en de juiste certificaten. Onze medewerkers kunnen u aantonen dat zij goed opgeleid zijn.

Riool-afvoerproblemen biedt ook een zakelijke riool service in de regio Rijnmond, Drechtsteden en Gouda. Wij hebben ervaring in de zakelijke markt. Zo bieden wij zakelijke riool service aan bedrijven, VVE’s, (semi)overheidsinstellingen, scholen, ziekenhuizen en andere beheerders van onroerend goed. De diensten die wij u bieden kunnen uiteenlopen van een kleine reparaties tot het compleet uit handen nemen van het onderhoud van rioleringsinstallaties in en rondom uw panden.

Onze service contracten lopen dus uiteen van een jaarlijkse controle en reiniging van uw riolering tot een maandelijkse inspectie voor zowel de zakelijke markt als bij u thuis. Geen enkel riool is namelijk hetzelfde.

Onze specialisten staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Wilt u ook voorkomen verrassingen en hoge kosten voorkomen? Kies voor een service contract!
Neem direct contact op via 0186 685 439 en [email protected] of vraag hier een offerte aan.

Meer info over uw rioolstelsel vindt u hier