Renovatie werkzaamheden

Renovatie werkzaamheden zullen aan te pas komen wanneer de niet zichtbare delen van uw riolering gerepareerd moet worden of aan vervanging toe is. Wij zullen dan in meerdere gevallen hak-of breekwerkzaamheden moeten uitvoeren. Dit kan zijn in bijvoorbeeld uw vloer, de keuken, de badkamer of in de voor-of achtertuin. Om achteraf niets meer te zien van alle werkzaamheden die uitgevoerd zijn, bieden wij nu ook een volledige afwerking aan.

Sloopwerkzaamheden

Het grootste gedeelte van uw riolering zal onder de grond of achter muren geplaatst worden. Hiervoor zullen allereerst enige sloopwerkzaamheden aan te pas komen, alvorens de riool leidingen zichtbaar worden voor de ontkoppeling en vervolgens het herstel of vervanging van de leidingen.

Vaak worden de sloopwerkzaamheden en het herstel van de riolering gedaan door een rioleringsbedrijf en een ander bedrijf zal de vloer, badkamertegels, de muur in de keuken of de straattegels in de tuin herstellen. Bij Riool-afvoerproblemen bieden wij de volledige werkzaamheden aan, dus van sloopwerkzaamheden tot aan het volledige herstel van de plek waar de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Zo heeft u één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden die binnens-of buitenshuis uitgevoerd dienen te worden.

Professionele aanleg van uw riolering

Riool-afvoerproblemen heeft jarenlange ervaring in het aanleggen en renoveren van de riolering zelf. Dit zowel voor uw (nieuwe) bedrijfspand, appartementencomplexen of uw eigen koopwoning. De specialisten zorgen ervoor dat de aanleg nauwkeurig gebeurt, zodat het riool weer jarenlang meekan. Hierin speelt de kwaliteit van het materiaal een grote rol.

Stille rioolleidingen

Last van geluid van rioolleidingen in huis? Inpandige leidingen, de afvoer en rioolbuizen kunnen voor geluidsoverlast zorgen op de meest vervelende momenten. Bij hemelwaterafvoer kan het geluid van stromend water ook nog eens een behoorlijke langere tijd aanwezig zijn. Door onze nieuwe geluiddempende riolering te gebruiken, kunt u dit geluid sterk verlagen. Vraag hier meer informatie aan.

Afwerking van zichtbare beschadigingen

Bij Riool-afvoerproblemen hebben wij breed inzetbare specialisten. Specialisten die oog hebben voor o.a. sloopwerkzaamheden, loodgieter werkzaamheden en heel belangrijk de timmermannen, stucadoors, tegelzetters en schilders. De specialisten van Riool-afvoerproblemen kunnen op ieder gewenst moment efficiënt ingezet worden. Dit bespaart u veel tijd en kosten.

Bij interesse, neem contact met ons op. Wij helpen u direct verder!