Doucheputje verstopt

Heeft u stilstaand water in de badkamer? Dan is waarschijnlijk uw doucheputje verstopt. Riool-afvoerproblemen is dé specialist in het ontstoppen van uw verstopte afvoer. Onze specialisten staan 24 uur per dag klaar om u te helpen. Ook kunt u bij ons terecht voor o.a. het reinigen en inspecteren van uw riolering.

Het is niet prettig wanneer uw doucheputje constant verstopt is en niet goed doorloopt. Vaak veroorzaakt dit rioolstank in de badkamer. Door een ontstoppingsmiddel te gebruiken, kunt u de verstopping soms verhelpen. Let wel op dat deze middelen uw afvoer of riool ernstig kunnen beschadigen. Hierdoor kunt u nog meer problemen gaan krijgen en de kosten lopen hoog op. Om deze risico’s te ontlopen adviseren wij u om uw verstopte afvoer of riolering over te laten aan een van onze specialisten.

Andere verstoppingen in de afvoerleidingen in uw huis, bijvoorbeeld in uw toilet, wastafel of keukenafvoer, lossen wij op met behulp van een veermachine of hoge drukslang. Tijdens het ontstoppen van uw riool (vanaf 70 mm) maken wij gebruik van diverse hogedruk ontstoppingsmachines. Zo kunnen wij met gemak uw doucheputje ontstoppen.

Verzekerd voor rioolproblemen?

Vaak wordt er eerst met het blote oog gekeken wat de mogelijke oorzaak kan zijn van een verstopt doucheputje. Daarna wordt eventueel de camera ingezet als het probleem zich dieper in de leiding bevind. Het beeldmateriaal kan mogelijk door ons opgeslagen worden als bewijsmateriaal. Verzekering maatschappijen of andere garantie partijen kunnen daar namelijk om vragen. Benieuwd of u verzekerd bent? Lees hier meer over.

Door middel van ons professionele apparatuur en ons vakkundig team kunnen wij uw verstopping in de douche snel verhelpen. Ook als de verstopping zich bevind op de moeilijkste plekken.

Heeft u hulp nodig? Neem direct contact op via 0186 685 439 en [email protected]

Wilt u meer informatie over het riool? Kijk dan op riool.info