Toilet verstopt

Staat uw wc pot droog of staat het water in uw toilet juist hoog? Dan lijkt het erop dat uw toilet verstopt is. Riool-afvoerproblemen is dé specialist in het ontstoppen van uw verstopte riolering. Onze specialisten staan 24 uur per dag klaar om u te helpen. Ook kunt u bij ons terecht voor o.a. het reinigen en inspecteren van uw riolering.

Oplossen op vakkundige wijze

Het is niet prettig wanneer uw toilet verstopt is. Het is dus vaak te herkennen aan het hoge water in de WC pot of juist géén water. Vaak veroorzaakt dit rioolstank in huis. Om een ontstoppingsmiddel te gebruiken, kunt u dit in sommige gevallen zelf verhelpen. Let wel op dat deze middelen uw afvoer of riool ernstig kunnen beschadigen. Hierdoor kunt u meer problemen gaan ervaren, waardoor de kosten hoog op kunnen lopen. Om deze risico’s te ontlopen adviseren wij u om uw verstopte afvoer of riolering over te laten aan een van onze specialisten.

Andere verstoppingen in de afvoerleidingen in uw huis, bijvoorbeeld van uw doucheputje, wastafel of keukenafvoer, lossen wij op met behulp van een veermachine of hoge drukslang. Tijdens het ontstoppen van uw riool (vanaf 70 mm) maken wij gebruik van diverse hogedruk ontstoppingsmachines. Zo kunnen wij met gemak uw toilet kunnen ontstoppen.

Door middel van ons professionele apparatuur en ons vakkundig team kunnen wij uw verstopping snel verhelpen. Ook als de verstopping zich bevind op moeilijk bereikbare plekken.

Verzekerd voor rioolproblemen?

Vaak wordt er eerst met het blote oog gekeken wat de mogelijke oorzaak kan zijn van een verstopt toilet. Daarna wordt eventueel de camera ingezet als het probleem zich dieper in de leiding bevind. Het beeldmateriaal kan mogelijk door ons opgeslagen worden als bewijsmateriaal. Verzekering maatschappijen of andere garantie partijen kunnen daar namelijk om vragen. Benieuwd of u verzekerd bent? Lees hier meer over.

Heeft u hulp nodig? Neem direct contact op via 0186 685 439 en [email protected]

Wilt u meer informatie over het riool? Kijk dan op riool.info