Riool reinigen

Het is verstandig periodiek het riool van uw woning te reinigen. Zo voorkomt u hoge kosten en komt u niet voor verrassingen te staan als het gaat om uw riolering.

Onze Reinigings service stelt samen met u een onderhoudsplan op, afgestemd op uw riolering. Zo zult u veel minder kans hebben op een verstopping of stankoverlast.

Riool-afvoerproblemen biedt ook een zakelijke riool service in de regio Rijnmond, Drechtsteden en Gouda. Wij hebben ruime ervaring met het bedienen van de zakelijke markt. Wij bieden dus zakelijke riool service aan bedrijven, VVE’s, (semi)overheidsinstellingen, scholen, ziekenhuizen en andere beheerders van onroerend goed. De diensten die wij u bieden kunnen uiteenlopen van het inzetten van groot materieel bij reparaties tot het compleet uit handen nemen van het onderhoud van rioleringsinstallaties in en rondom uw panden.

Naast preventieve reiniging, biedt Riool-afvoerproblemen ook reactieve riool reiniging aan. Als u last heeft van een terugkerende verstopping, is het verstandig om uw leidingstelsel te laten controleren. Wanneer uit de rioolinspectie blijkt dat uw rioleringsstelsel niet kapot maar (slechts) ernstig vervuild is, is een rioolreiniging veelal het juiste middel om toekomstige verstoppingen, stankoverlast en lekkage te voorkomen.

Wilt u uw riool reinigen? Wij helpen u dan dezelfde dag nog.

Neem contact op via 0186 685 439 i[email protected]

riool reinigen