Borrelend water

Heeft u last van borrelend water in uw gootsteen, toilet of doucheputje? Er komt een verstopping aan!

In de meeste gevallen wordt dit veroorzaakt door een slechte ontluchting van de riolering. De leidingen zijn niet schoon. Er begint dus een verstopping aan te komen! Wanneer er in een korte tijd veel regenwater valt, zul je duaal snel borrelend water ervaren. Borrelend water kan ook ontstaan door een breuk of verzakking van het riool. Daar komen we snel achter met onze camera inspectie.

Verzekerd voor rioolproblemen?

Vaak wordt er eerst met het blote oog gekeken wat de mogelijke oorzaak kan zijn van o.a. borrelend water of een droge WC pot. Daarna wordt de camera ingezet als het probleem zich dieper in het riool bevind. Het beeldmateriaal kan mogelijk door ons opgeslagen worden als bewijsmateriaal. Verzekering maatschappijen of andere garantie partijen kunnen daar namelijk om vragen. Benieuwd of u verzekerd bent? Lees hier meer over.

Is de oorzaak vastgesteld? In overleg met u wordt het probleem snel en vakkundig opgelost.

Naast het verhelpen van deze vervelende ongemakken, biedt Riool-afvoerproblemen ook preventieve inspectie aan. Met een preventieve inspectie voorkomt u in de toekomst veel ongemak en hoge kosten.

Heeft u hier al langere tijd last van? Neem direct contact op via 0186 685 439 en [email protected] of vraag hier een offerte aan.

borrelend-water
Borrelend water?

Meer info over uw rioolstelsel vindt u hier