Gootsteen verstopt

Heeft u vliegjes of stilstaand water in uw gootsteen? Dan lijkt het erop dat uw gootsteen verstopt is. Riool-afvoerproblemen is dé specialist in het ontstoppen van uw verstopte afvoer. Onze specialisten staan 24 uur per dag klaar om u te helpen. Ook kunt u bij ons terecht voor het reinigen en inspecteren van uw riolering.

De verstopping op vakkundige wijze oplossen

Het is niet prettig wanneer uw gootsteen constant verstopt is. Het (vieze) water blijft in de gootsteen staan en het veroorzaakt naast vliegjes en stilstaand water ook rioolstank. U kunt dit in veel gevallen zelf verhelpen door middel van een afvoer ontstopper of door ontstoppingsmiddelen in uw afvoer te gieten. Let wel op dat deze middelen uw afvoer of riool ernstig kunnen aantasten. Om deze risico’s te ontlopen adviseren wij u om uw verstopte afvoer of riolering over te laten aan een van onze specialisten.

Andere verstoppingen in de afvoerleidingen in uw huis, bijvoorbeeld in uw toilet, douche of wastafel, lossen wij op met behulp van een veermachine of hoge drukslang. Tijdens het ontstoppen van uw riool (vanaf 70 mm) maken wij gebruik van diverse hogedruk ontstoppingsmachines. zo kunnen wij met gemak uw gootsteen ontstoppen.

Door middel van ons professionele apparatuur en ons vakkundig team kunnen wij uw verstopping snel verhelpen. Ook als de verstopping zich bevind op de moeilijkste plekken.

Verzekerd voor rioolproblemen?

Vaak wordt er eerst met het blote oog gekeken wat de mogelijke oorzaak kan zijn van een verstopt doucheputje. Daarna wordt eventueel de camera ingezet als het probleem zich dieper in de leiding bevind. Het beeldmateriaal kan mogelijk door ons opgeslagen worden als bewijsmateriaal. Verzekering maatschappijen of andere garantie partijen kunnen daar namelijk om vragen. Benieuwd of u verzekerd bent? Lees hier meer over.

Heeft u hulp nodig? Neem direct contact op via 0186 685 439 en [email protected]

Wilt u meer informatie over het riool? Kijk dan op riool.info

ontstoppen
uw afvoer ontstoppen?